Webinar over ERFELIJKHEIDSLEER / GENETICA bij vogels.

Op zaterdag 20 november organiseert Ornitho-Genetics VZW een webinar over ERFELIJKHEIDSLEER / GENETICA bij vogels. Leden KAOB kunnen hier gratis aan deelnemen.

Dit webinar is toegankelijk voor iedereen en start om 13 uur en loopt tot ongeveer 16u30. Deze cursus omvat o.a. cellen, chromosomen, DNA, wat zijn allelen, celdelingen, hoe werkt een crossing-over, wat zijn kleurmutanten en hoe ontstaan ze, hoe vererven ze, internationale afspraken daarover enz..  De cursus wordt gegeven door Dirk Van den Abeele en  is in principe van toepassing voor alle vogelsoorten.

Het enige wat je nodig hebt is een PC met internetverbinding of dito tablet, een camera en een microfoon (zit standaard in elke laptop of tablet). Een blad papier om nota’s te nemen is ook een aanrader. De cursisten krijgen voor dit webinar een link doorgestuurd en kunnen daarmee via Google Meet de cursus volgen, vragen stellen en met de andere cursisten spreken. Het zal dus geen saaie bedoening worden.

Het aantal deelnemers is beperkt. Deelname aan het webinar bedraagt €10.

Aanmelden is verplicht via https://www.ogvzw.org/webinar-over-erfelijkheidsleer/ en de inschrijving is pas geldig wanneer het inschrijvingsgeld overgemaakt is op:

IBAN: BE30 9796 2968 5811
BIC: ARSPBE22 van
Ornitho-Genetics VZW
Notelaarstraat 16a
9260 Serskamp
België

met vermelding van uw naam en erfelijkheidsleer.

Bij ontvangst van het inschrijvingsgeld wordt u daarover per e-mail verwittigd en dan bent u definitief geregistreerd.

 

 
Digiprove sealThis content has been Digiproved © 2021 Danny Roels

One comment

  1. Ooit een lezing van die man meegemaakt, zijn kennis is legendaris. Hij onderzoekt nu ook het dna van agaporniden. Prachtig initiatief van aob

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *