Plannen voor 2024

Beste lezer,

 

Sedert mijn prille levensjaren ben ik enorm geïnteresseerd in vogels. Ik heb er gedurende ± 45 jaar honderden gekweekt in alle denkbare soorten. In 1969 sloot ik aan bij de plaatselijke vereniging ‘De Geelgors Schellebelle’. Ik heb er zowat alle mogelijke bestuursfuncties uitgeoefend, op voorzitter na. Maar mijn interesse ging veel verder. Ook de levenswijze van vogels in de natuur trok mijn aandacht. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb meerdere landen bezocht om vogels in de natuur te kunnen observeren maar ook, later, om ze te fotograferen. Zo trok ik in 2011 voor het eerst naar Australië. In 2013 en 2015 werd dit overgedaan. Tussendoor werd ook India en Nepal bezocht. In februari 2024 zal ik voor de derde keer Costa Rica bezoeken. Uiteraard heb ik ook in Europa gereisd. Dit alles heeft geleid dat ik ruim duizend verschillende vogelsoorten heb gefotografeerd.

 

Ik heb in al die tijd ook meerdere teksten over vogels neergeschreven. Op vandaag heb ik er genoeg om deze met jullie te delen en ze, in combinatie met mijn foto’s, in een eigen digitaal tijdschrift te laten verschijnen.  Dat magazine zal  maandelijks online verschijnen op 40 pagina’s A4.  Laten we 2024 een startjaar noemen en op het einde van het jaar evolueren welke richting we verder uit zullen gaan.

 

Duidelijk is dat het magazine gratis is. Verdere info volgt.

 

Danny

7 comments

  1. Er zullen velen aan je lippen hangen,geen twijfel….
    We zullen er binnenkort weer een lap op geven en er samen van genieten want we missen er daar nog een paar he…😉

  2. Dag Danny

    Proficiat met het maandblad. Dit is wat de vogelliefhebber wil, zowel raad voor beginnelingen als proffesionelen. Proficiat, ga zo door, en neem het van mij aan, het wordt het meest gelezen blad

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *