Over mijn site

Beste bezoeker,

Ik ben Danny Roels, geboren op 12 december 1957. Sedert mijn prille levensjaren heb ik een enorme bewondering voor vogels. Ik heb er honderden gekweekt gedurende ruim veertig jaar. Nu heb ik er al sedert jaren geen meer in volières wat niet wegneemt dat mijn interesse ervoor verdwenen is. Lang niet!

Een fameuze verandering in mijn leven was mijn eerste reis naar Australië in 2011. Voor die gelegenheid had ik mij een fototoestel aangeschaft mét telelens om er wat foto’s te nemen. Uiteraard alles op ‘automatisch’ want van iso, diafragma en witbalans (om het hierbij te houden) had ik nog nooit gehoord.

Sedert die tijd ben ik mij veel bewuster met fotografie gaan bezighouden en zelfs in die mate dat ik nu een enthousiaste leerling ben bij PCVO-Scheldeland, Lokeren, studierichting fotografie.

Een andere, aangename, bijkomstigheid is dat ik om foto’s te maken van vogels er de laatste jaren mooie reizen door gemaakt heb naar onder meer Costa Rica (tweemaal), Australië (driemaal) en India.

De foto’s die op deze site staan, heb ik allemaal zelf genomen. Hou er rekening mee dat ik geen beroepsfotograaf ben. Schoonheidsfoutjes, of technische mankementen zijn er zeker.

Deze site zal in hoofdzaak foto’s en teksten van vogels bevatten maar ook van de wondere wereld van insecten, bloemen en planten en zelfs van landschappen.

Het spreekt voor zich dat deze site op geregelde tijdstippen zal aangevuld worden met vooral foto’s maar ook met teksten over vogels.

Veel kijk- en leesplezier!

 

 

 

 
Digiprove sealThis content has been Digiproved © 2020 Danny Roels